Betyder Centerhögtalare
Vad betyder Centerhögtalare? Här finner du 4 definitioner av Centerhögtalare. Du kan även lägga till betydelsen av Centerhögtalare själv

1

1 Thumbs up   0 Thumbs down

Centerhögtalare


Den högtalare i en hemmabio som har som huvuduppgift att hantera dialogen i filmer, men den har även hand om andra ljud som kommer från mitten av bilden. Den ska helst vara av samma märke som de vanli [..]
Källa: component.se

2

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Centerhögtalare


En centerhögtalare ska återge ljudet som befinner sig mitt i bilden, till exempel en dialog. Centerhögtalaren bör placeras ovanför eller under TV:n för att få bästa ljud.
Källa: ellos.se

3

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Centerhögtalare


Stora bioduken är det optimalt att ha högtalaren mitt i nedre delen där munnen syns på duken. Ett porträtt håret i topp hakan i botten på duken då bör du ha centerhögtalare bakom mannens placering. Duken bör vara av typen som släpper igenom ljud.
Anonym - 6 juni 2019

4

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Centerhögtalare


Stora bioduken är det optimalt att ha centerhögtalare plaserar bakom mitt i nedre delen där munnen syns på duken. Projektera Ett porträtt håret i topp hakan i botten på duken då bör du ha centerhögtalare bakom mannens placering. Duken bör vara av typen som släpper igenom ljud.
Roland Hellström - 6 juni 2019

<< CD Text CGMS >>

Betydelse-definition.com är en ordbok skriven av besökare som dig och mig.
Hjälp till och lägg till ord. Alla ord är välkomna!

Lägg till betydelse