Betyder Stavningsprogram
Vad betyder Stavningsprogram? Här finner du 2 definitioner av Stavningsprogram. Du kan även lägga till betydelsen av Stavningsprogram själv

1

1 Thumbs up   2 Thumbs down

Stavningsprogram


Internet är nästan oumbärligt för oss nu , vi sköter allt därifrån, så vi vill att internet ska vara säkert och tillgängligt. Vi vill inte, att någon ska bägrensa internet för sin egen fördel. Om alla arbetar tillsammans uppnås goda resultat för alla och internet blir en säkrare plats.

Jag tror att internet ger oss många möjligheter som utbildning , kommunikation och att träffa nya människor , och det är viktiga saker för mänslikhetens utveckling , men vi får inte glömma de farliga sidorna av internet.

Först och främst bör vi definitivt använda internet ,eftersom vi gör många viktiga saker över internet. Vi använder till exempel nästan alla våra pengar över internet i Sverige och vi kan inte använda kontanter på de flesta ställen , så regeringen måste skydda internet.

För det andra är internet en plats människor affär och de betalar skatt för det , så den här miljön måste kontrolleras strikt , annars kan vissa orätvist.

För det tredje är det ett brott mot mänskliga rättigheter , eftersom det finns många oidentifierade användare och de gör vad de vill . Det krävs tillsyn för att förhindra dem.

Slutligen, frihet är inte att kunna göra vad man vill på internet, utan att respektera människor , så internet bör kontrolleras för människors säkerhet. Vi bör inte heller glömma alla djur och natur på internet. Ingen kan tänka sig att sätta en gräns på internet sin egen skull.

Adalet
Anonym - 17 januari 2022

2

0 Thumbs up   2 Thumbs down

Stavningsprogram


Rättstavningsfunktionen i det vanliga ordbehandlingsprogrammet i datorn är fullt tillräcklig för de flesta. För den som har större behov finns ett rättstavningsprogram för personer med dyslexi, Stava Rex. Det finns även ett rättstavningsprogram på engelska, Spell Right, som är speciellt framtaget för dyslektiker med svenska som modersmål. I program [..]
Källa: dyslexi.org
<< Aluminium(Al) Uppslagsverket ordbok >>