Betyder ansi
Vad betyder ansi? Här finner du 15 definitioner av ansi. Du kan även lägga till betydelsen av ansi själv

1

0   0

ansi


ganska | :
Källa: sv.wiktionary.org

2

0   0

ansi


American National Standards Institute. En standardiseringsorganisation, bildad 1918. Fastställer normer för akustisk apparatur m.m. Kan förväxlas med Microsoft Windows ANSI code pages, som inte är några ANSI-standarder.
Källa: radiohistoria.jvnf.org

3

0   0

ansi


står för American National Standards Institute som är en 90 år gammal institution, bl.a. medlem av internationella ISO och IEC. Se Cortenstål
Källa: annell.se

4

0   0

ansi


OMDIRIGERING American National Standards Institute
Källa: sv.wikipedia.org

5

0   0

ansi


ANSI står för American National Standards Institute, som definierar standarder för det mesta som kan standardiseras. Exempel på kända ANSI-specifikationer är ASCII-teckenuppsättningen, systemet [..]
Källa: component.se

6

0   0

ansi


American National Standards Institute. Denna organisation är ansvarig för att godkänna U.S. standarder i många områden, inklusive datorer och kommunikationer.
Källa: basicsafe.com

7

0   0

ansi


) En frivillig organisation som sätter standarder, särskilt för datorprogrammering. Anti-Debug / Anti-debugger: Tekniker som används av virus för att undvika att bli upptäckta.
Källa: pandasecurity.com

8

0   0

ansi


(American National Standards Institute) är en Amerikansk standardiseringsorganistion som bildades 1918 och hette fram till 1969 ASA. Välkända ASA/Ansi-standarder är ANSI C - den ursprungliga standard-implementeringen av programmeringsspråket C.
Källa: compartment.se

9

0   0

ansi


Är en frivillig organisation som sätter standarder, särskilt för datorprogrammering.
Källa: datorproblem.org

10

0   0

ansi


American National Standards Institute, amerikanskt standardiseringsorgan. ANSI:s normer har spelat stor roll för det internationella standardiseringsarbetet.
Källa: 109.169.77.151

11

0   0

ansi


American National Standards Institute definierar tekniska standarder, ungefär som Internationella standardiseringsorganisationen (ISO). "ANSILumen" står för ljusstyrka hos projektorer. Bra värden ligger inte under 600 ANSI-lumen.
Källa: sharp.se

12

0   0

ansi


American National Standards Institute. Amerikanska standardiseringsorganisationen. Dess kommitté, ASC X12 (Accredited Standards Committee X.12), utvecklar och underhåller USAs allmänna standarder f [..]
Källa: svspb.net

13

0   0

ansi


Amerikanskt standardiseringsorgan som bland annat ligger bakom standardiseringen av ANSI C och den tabell med escape-sekvenser som är vanligt förekommande i terminalprogram av olika slag.
Källa: fantasi.se

14

0   0

ansi


American National Standards Institute. Standarden för kodning av text i Windows. Använder 8 binära bitar för representation av siffror, text och specialtecken. Jämför med ASCII som avviker någo [..]
Källa: programsupport.se

15

0   0

ansi


Förkortning för American National Standards Institute. ANSI ligger bland annat bakom de regler och normer som gäller för ljus- och kontrastmätning av projektorer.
Källa: bigscreen.se

Lägg till betydelsen av ansi
Antal ord
Namn:
E-post (*Valfritt)

<< alveg auglýsing >>
Betydelse-definition.com är en ordbok skriven av besökare som dig och mig.
Hjälp till och lägg till ord. Alla ord är välkomna!

Lägg till betydelse