whirlpool.se

Website:https://www.whirlpool.se
Mottagna tummar upp0
Motagna tummar ner0
Karma:0 (tummar upp-tummar ner)ottagna badges

Inga Badges funnaDefinitioner (156)

1

0   0

10-års motogaranti


Whirlpool ger 10 års motorgaranti på tvättmaskiner och torktumlare med induktionsmotor. Garantin gäller både reservdel och utfört arbete. Garantin är giltig från inköpsdatum och gäller för maskiner som är köpta och använda i något av de nordiska länderna. Garantin är endast giltig om maskinen använts för normalt hushållsbruk och [..]
Källa: whirlpool.se

2

0   0

30°c/30 min. snabbprogram


Ett 30 minuters tvättprogram som tvättar vid (30 °C) perfekt för den lätt nedsmutsade tvätten.
Källa: whirlpool.se

3

0   0

3:e diskkorg


En tredje disknivå avsedd för bestick. Den nya bestickskorgen är placerad högst upp i maskinen och innebär dessutom att maskinen får större diskutrymme.
Källa: whirlpool.se

4

0   0

3d-mikrovågssystem


Whirlpools patenterade 3D-system fördelar mikrovågorna tredimensionellt i ugnsutrymmet. Systemet säkerställer snabb uppvärmning och upptining med perfekt jämnt resultat.
Källa: whirlpool.se

5

0   0

6 th sense


sensorstyrd torkningWhirlpools 6 TH SENSE-teknik på torktumlare hanterar din tvätt med största omsorg. Kontinuerligt känner sensorerna av hur fuktiga kläderna är justerar automatiskt återstående torktid och avslutar när tvätten är perfekt torr.
Källa: whirlpool.se

6

0   0

6 liters diskprogram


Ekoprogram som diskar med endast 6 L vatten. Tack vare unikt återvinningssystem spars vatten från sista sköljningen i en tank och används i början av diskfasen vid nästa diskning. Om diskmaskinen inte använts på 5 dagar töms tanken automatiskt.
Källa: whirlpool.se

7

0   0

6th sense


Intelligenta sensorer som känner av anpassar och kontrollerar förhållanden i din vitvara. Funktionen varierar mellan de olika produktgrupperna men gemensamt har de alla att 6TH SENSE alltid hjälper till att spara tid energi och pengar.
Källa: whirlpool.se

8

0   0

6th sense aircare


6TH SENSE AirCare torktumlare med värmpumpsteknik har ett torksystem garanterar ett jämt torkresultat samtidigt som kläderna hanteras varsamt. Systemet består av ett speciellt designat luftflöde coh sensorteknik i kombination med en stor trumma och Whirlpools Wave Motion teknologi.
Källa: whirlpool.se

9

0   0

6th sense colours


Specialprogram som är mästare på tvätt i olika färgkombinationer vilket gör att du kan sortera tvätten efter färg istället för materialtyp.
Källa: whirlpool.se

10

0   0

6th sense steam


Ställ in tiden för ångkokningen – resten tar mikrovågsugnen hand om. 6TH SENSE bygger på en fuktavkännande sensor som känner av förhållandena i ugnen och justerar effekt och temperatur på lämpligt sätt för att åstadkomma perfekt ångkokning.
Källa: whirlpool.se


För att se alla definitioner för 156, logga in!