zehnder.se

Website:https://www.zehnder.se
Mottagna tummar upp0
Motagna tummar ner0
Karma:0 (tummar upp-tummar ner)



ottagna badges

Inga Badges funna



Definitioner (70)

1

0   0

galvanisering


Det finns många tillbehör tillgängliga för att kunna uppfylla olika användningsområden, som t.ex. för att hänga upp handdukar. Se kapitlet ”Tillbehör” för mer information.
Källa: zehnder.se

2

0   0

anslutningar


Alls radiatorer tillverkade av Zehnder är redo för anslutning vid leverans. Om inget annat anges är alla anslutningar utförda med innergängor. Om inget annat mått anges levereras anslutningarna som ½”. Om beställning sker utan en anslutningstyp levereras radiatorn alltid med relevant standardanslutning. Plastpluggar som har skruvats in f [..]
Källa: zehnder.se

3

0   0

arbetstemperatur


Den beläggning som används för Zehnders radiatorer rekommenderas för vattenburen värme om upp till 120°C. Den är lämplig för drift i fjärrvärme, uppvärmning med låg temperatur och brännkammare.
Källa: zehnder.se

4

0   0

blindplugg


För att undvika minskad värmeeffekt t.ex. vid anslutningar i motsatta ändar, krävs blindpluggar (membran, avböjningsplattor, flänsplattor). Mer information visas för relevant produkt eller kan beställas.
Källa: zehnder.se

5

0   0

ce-märkning


Genom att Zehnderradiatorer erhåller CE-märkningen visar man att Zehnderradiatorer uppfyller tillämplig europeisk specifikation EN 442 och att produkterna är provade enligt EN442 avseende konformitet.
Källa: zehnder.se

6

0   0

lackering


Färdiglackerade radiatorer har två färglager (i enlighet med DIN 55900, del 1 och 2, bestående av en grundfärg och en täckfärg).Täckfärgen är en pulverbrännlackering. Den högkvalitativa Zehnder pulverlackeringen är en särskilt slät och extremt tålig yta.Ytterligare information om möjligheter och begränsningar i fråga om användni [..]
Källa: zehnder.se

7

0   0

datanorm


Datanormen innehåller nödvändiga data t.ex. priser och anbudstexter för framtagande av upphandlingsvillkor och offerter. Datauppgifter hämtas kostnadsfritt från Zehnder eller laddas ned direkt från Internet. (Det krävs dock en registrering i området för kvalificerade återförsäljare)
Källa: zehnder.se

8

0   0

dekorativt galler


Ett dekorativt galler kan beställas för olika radiatorer. Mer information finns för den specifika produkten. Se nyckelordet “Minskad värmeproduktion”
Källa: zehnder.se

9

0   0

tysk lagstadgad olycksfallsförsäkring


Radiatorer som till exempel har monterats i skolor och lekskolor, måste uppfylla kraven i fråga om GUV. Ett av kraven är att det inte ska finnas några vassa kanter eller hörn på produkten.Måttanpassade radiatorer:
Källa: zehnder.se

10

0   0

tryckförlust


måttanpassade radiatorer:Ett zetavärde = 2,5 per radiator för anslutningsdimensioner från 3/8” till ¾” ska användas för att avgöra tryckförlusten och en låg hastighet om upp till 1 m/sek. Radiatorns inre motstånd är oviktigt. I speciella fall (t.ex. avseende inbyggda ventiler) är anvisningar om tryckförluster angivna.
Källa: zehnder.se


För att se alla definitioner för 70, logga in!