Betyder Sociala medier
Vad betyder Sociala medier? Här finner du 14 definitioner av Sociala medier. Du kan även lägga till betydelsen av Sociala medier själv

1

2   0

Sociala medier


betecknar aktiviteter som kombinerar teknologi, social interaktion och skapande av media. Det kan ta sig uttryck i internetforum, bloggar, poddradio och artikelkommentarer.
Källa: mms.se

2

1   0

Sociala medier


Sociala medier (singular: socialt medium) betecknar webbplatser och mobila appar med vars hjälp människor kan interagera i mänskliga sociala nätverk och, i motsats till traditionella medier, bidra med [..]
Källa: sv.wikipedia.org

3

1   0

Sociala medier


Sajter där användarna själva kan bidra med innehåll, s.k. användargenererat material, och umgås med varandra samtidigt som de tar del av information. Exempel på sociala medier är sociala nätverkssajte [..]
Källa: mediasmart.se

4

0   0

Sociala medier


Medier som kombinerar teknik, social interaktion och användargenererat innehåll, framförallt på Internet och på webbplatser så som Facebook, Twitter mm.
Källa: virtualheritage.se

5

0   0

Sociala medier


Betecknar aktiviteter som kombinerar teknik, social interaktion och användargenererat innehåll några exempel är Facebook, Twitter, Linkedin och Google++.
Källa: awave.se

6

0   0

Sociala medier


Är ett annat ord för olika sociala nätverk såsom bloggar, forum, videositer m.m. Några exempel är ex. Facebook, Twitter och You Tube.
Källa: seo-trend.se

7

0   0

Sociala medier


sajter där användarna själva kan bidra med innehåll, så kallat användargenererat material, och "umgås" med varandra samtidigt som de tar del av information.
Källa: mediekompass.se

8

0   0

Sociala medier


Ord som används för att beskriva sajter, tjänster och fenomen som bygger på användargenererat innehåll. Där användarna både är besökare och medskapare och exempelvis kan kommentera, tipsa, betygsätta  [..]
Källa: jennyeklund.se

9

0   0

Sociala medier


Ett sammanhang som bygger på att användarna själva skapar innehållet och kommunicerar med varandra.
Källa: mediehusetunt.se

10

0   0

Sociala medier


Sociala medier betecknar aktiviteter som kombinerar teknologi, social interaktion och användargenererat innehåll. Det kan ta sig uttryck i Internetforum, bloggar, wikier, poddradio och artikelkommentarer. Syftet är att likasinnade kan komma i kontakt med varandra och få utbyte av det. Exempel på detta är allt från bloggar till Facebook.
Källa: kreativkommunikator.se

11

0   0

Sociala medier


Sociala medier betecknar aktiviteter som kombinerar teknologi, social interaktion och användargenererat innehåll. Det kan ta sig uttryck i Internetforum, bloggar, wikier, poddradio och artikelkommenta [..]
Källa: lyckblom.se

12

0   0

Sociala medier


Samlingsnamn för internetbaserade tjänster såsom Facebook, Linkedin, chattar, Twitter och bloggar.
Källa: freezingblue.com

13

0   0

Sociala medier


Sociala medier är tjänster som Facebook, Twitter och liknande där människor kommunicerar med varandra. Har utvecklats till att bli en viktig marknadsföringskanal för företag.
Källa: sebastianhallenius.se

14

1   2

Sociala medier


Sajter där användarna själva kan bidra med innehåll, så kallat användargenererat material, och "umgås" med varandra samtidigt som de tar del av information. 
Källa: kreativkommunikator.se

Lägg till betydelsen av Sociala medier
Antal ord
Namn:
E-post (*Valfritt)

<< Socialt medium Krysseie >>
Betydelse-definition.com är en ordbok skriven av besökare som dig och mig.
Hjälp till och lägg till ord. Alla ord är välkomna!

Lägg till betydelse