Betyder Energibehov
Vad betyder Energibehov? Här finner du 9 definitioner av Energibehov. Du kan även lägga till betydelsen av Energibehov själv

1

1   0

Energibehov


Det behov av energi som en individ behöver för att täcka energiförbrukningen.
Källa: styrkeprogrammet.se

2

0   0

Energibehov


Det antal kilowattimmar – kWh – som går åt för att förse ditt hus med värme och varmvatten under ett år. Till detta tillkommer hushållsel, det vill säga glödlampor, spis, ugn, tvättmaskin, diskmaskin, dator, TV, bastu med mera.
Källa: asedavarme.se

3

0   0

Energibehov


Det antal kWh som ett hus förbrukar för uppvärmning och varmvatten under ett år kallas för energibehov. Energibehovet för en fastighet måste man veta när man ska dimensionera en värmepumpsanläggning. [..]
Källa: varmepumpsforum.com

4

0   0

Energibehov


Det antal kWh som ett hus förbrukar för uppvärmning och varmvatten under ett år kallas för energibehov. För villor använder man sällan noggranna teoretiska beräkningar.
Källa: vkproffsen.se

5

0   0

Energibehov


Den mängd energigivande födoämnen som motsvarar energiförbrukningen. Enheter: (kilo)kalorier (kcal), kilojoule (kJ) och megajoule (Mj).
Källa: diabetes.fi

6

0   0

Energibehov


Antalet kilowattimmar som ditt hus slukar i värme och varmvatten. Alltså inte elen som går till annat än uppvärmning, denna el kallas för hushållsel.
Källa: byggmentor.se

7

0   1

Energibehov


Det antal kilowattimmar - kWh - som går åt för att förse ditt hus med värme och varmvatten under ett år. Till detta tillkommer hushållsel, det vill säga glödlampor, spis, ugn, tvättmaskin, diskmaskin, dator, TV, bastu med mera.
Källa: thermia.se

8

0   1

Energibehov


Det antal kilowattimmar - kWh - som går åt för att förse ditt hus med värme och varmvatten under ett år. Till detta tillkommer hushållsel, det vill säga glödlampor, spis, ugn, tvättmaskin, diskmaskin, [..]
Källa: ivt.se

9

0   1

Energibehov


När man tittar på vilken besparing man kan göra, tittar man även på husets energibehov. På så vis kan man sedan räkna ut exempelvis besparing i procent och SCOP-värde. Vanligen anges energibehovet i kWh/år. När du tittar på testresultat är det bra att titta på testresultat för hus med ett energibehov som ligger nära ditt eget.
Källa: varmepumptest.com

Lägg till betydelsen av Energibehov
Antal ord
Namn:
E-post (*Valfritt)

<< Elitmotionär Energiförbrukning >>
Betydelse-definition.com är en ordbok skriven av besökare som dig och mig.
Hjälp till och lägg till ord. Alla ord är välkomna!

Lägg till betydelse